Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 16/6


Mister blå


Mister mister blå
varför sårar du mig så
med avsaknaden av dig
mister mister jag dig
kan jag andas i tub för resten av mitt liv
för utan dig finns ingen luft
inget syre att hämta
ingen anledning att leva
utan dig far jag ut i rymden
och återvänder aldrig igen
om jag mister dig
mister blå

Himmelsgud var är mina änglar
när väggarna rasar och golven brister
var finns du när hela min värld mister
sin färg

ett ansikte utan ögon
utan hud
inga läppar
vem talar jag då om
en kropp utan ryggrad
utan andetag

bara ett enda väldigt hjärta
i en blå kropp
utan blod utan motorik eller rörelse
enbart ett väldigt rep
inuti en enda skör tråd
hängande från en snara i livets träd
det finns inget liv i rymden!
utan dig mister blå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 14:04



Bookmark and Share


  om en Siri
jag tycker upp dina upprepningar
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*