Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

horsehora [ everyday apocalypse ]







ljusa, fallande
strån
över målad hy

& hukad
med sprutan i röd hand (igen)

små, bräckliga
pupiller
, blånade vener, bundna
av heroin


du brutna, vackra, du blöder.








( hon ligger drömmandes på smutsfärgat kakel
men drömmer inte om utochinvänd magsäck
eller domnade lemmar och söndrig och långsam pulsering.
hon drömmer
om tuschpennor och dockor i spets, hon drömmer
om lekpark med gungor nedanför farmors balkong
och om hemgjord körsbärssaft strilande genom svalg.



mest drömmer hon om Smulan som tassade
och inte hann undan.






hon skulle gärna dö nu,



)
















Fri vers av xilenie
Läst 1011 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-11-13 15:33



Bookmark and Share


    anonyman
alltså shit, du är ju skitbra.
2014-07-15

  Engel
Åfyfanvadvackert.
2012-11-02

    ej medlem längre
fantastiskt.
2012-08-21

  desert star
ljuva förfall
2012-08-20

  Robin V
Wow, blev helt knockad!

Galet bra!
2012-04-16

    Shush
Du är fantastiskt duktig på att skriva. Detta var helt i klass med din föregående dikt, vilken jag har tänkt på ändå sen jag läste den. Du berör med dina ord, och det är en poets viktigaste "jobb":).
2011-11-16

  John Shade
Körsbärssaftsreminiscenser strilar alltid genom rätt ögonblick
2011-11-13

  SvartPoesi
Hemskt men vackert. Applåd!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

xilenie