Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"The eye of a tiger"



Tigerkvinnan
lämnar inget
åt slumpen

med sina vassa klor
och sitt intensiva väsande
krossar hon
var mans illusioner -
lämnar dem sönderrivna
och sargade

allt detta
bara för att rädda
sitt eget plågade,
misshandlade och

törstande väsen




Fri vers av Junitvillingen
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-12 16:30



Bookmark and Share


  Järnkatten
Det har ju hänt att man blivit klöst av detta farliga väsen, gillar text och bild :)...
2011-11-16

  aol
en skrift som verkligen tog tag i mitt inre, bravo,
2011-11-13

  erkki
Det finns motmedel. Ett leende. En blick. Av en särskild sort.
2011-11-12

  Minkki VIP
lyckligtvis finns det en fredligare variant - stenen tigerögat ;)
2011-11-12

  Kungsfågeln
Fin text men ack så tragisk
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen