Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Ord

En fallande Ängel förlorar sina vingar till mörkret
Andetag, skär som knivar genom lungor

Kroppar utan tyngd, utan mål
Från det allra djupaste rinner livet sakta ut




Fri vers av ebgla
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebgla
ebgla