Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtljus


Mellan vingspetsarna slår mitt hjärtas inre slag.
Pulsen hoppar mellan isflaken, klättrar på
delfinens rygg och letar i havets oändlighet.

Rop i ocean efter ekot som nickar.
Kilimanjaros topp sjunger vårvindarnas
konststycke och hjärtruset nynnar i takt.

Äntligen.

Känslorna sipprar ut på golvet,
möter dig vid tröskeln. Det bubblar av kärlek.
Med silkeslena handskar utforskar jag
ditt hjärtas slag på nytt. Värmer det tidlöst.

Hjärtljus råder.




Fri vers av Miss M
Läst 971 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-11-13 11:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
En ljusgivande och härligt värmande dikt!
2016-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert. =) En underbart förmedlad känsla. =)
2012-02-24

  Tillbringaren VIP
Lekfullt och vackert!
2011-12-08

    Birgersdotter VIP
Härligt hjärtljus
2011-11-13

  LassO
Jag bara älskar, den titeln...
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M