Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inser då farsdag infaller att jag inte har en pappa, känner ensamhet, då jag inte kan köpa en liten blomma och gå för att lämna den. Just i dessa dagar känns tomheten som mest, just det visar att jag inte har det där som kallas trygghet.


Satans farsdag!!!!!

Tittar almanackan och inser fakta... Jag har ingen pappa!
Den pappan jag har sitter just nu på ett behandlingshem och skiter ett stort stycke i det han skapat.....

Jag finns inte!

Då vissa åker till de sina och glammar, blir omhändertagna, så inser jag att familjen inte existerar. Syskon här och där, vissa känner jag andra vet jag inte ens vad de heter. Men ingen kontakt....

Vet av livet, möten mes människor att jag inte är ensam, men att lyckas mista sin bio-pappa och fosterpappa med syskon är makalöst.

Är jag så omöjlig?

Varför duger inte jag inför min egen pappa?

Då frågan kommer om jag har syskon brister det, ännu hårdare går hjärtat sönder då
frågan om mina föräldrar kommer upp. De som inte gått i mina skor kan omöjligt veta hur ensamt hjärtat känns.

Glöm det där!
Kan inte glömma!
Du måste!
Har du gått i mina skor?
Jag skulle aldrig klara mig utan min familj!
Nej, just det, din trygghet, men tänk om mattan drogs från dig, allt du trott på försvann och du ensam skulle finna dina vägar, utan någon som brydde sig.
Snälla, orkar inte...

Just det, begär inget från någon, eftersom jag lärt att virvelvinden aldrig upphör.

"Syrran, du är som en ökenblomma. Utan vatten, spränger du igenom allt."
"Ingen finns för mig, du har i alla fall din fosterfamilj, men vad har jag?"
"Syrran, jag kan känna din instinkt, men inse hur skadat kött du har märker ingen."
"Lära sig le och vinka är viktigt."
"Vad då?"
"Ja, ett talesätt som visar att le och vinka är enda sättet att dölja hålen, som visas annars."
"Vargarna och hyenorna jagar ensamma villebråd. Utan att bry sig slits de i stycken."

Minns än det samtalet trots det gått över tio år nu.....

"Farsdag......."




Fri vers av Filosofen2
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 11:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag står mållös inför denna smärta.
Min enda tröst inför en icke fungerande mor finns i
Psaltaren 27:10 "Nej om än min fader och min moder övergiva mig, skall Herren upptaga mig."
2011-11-13

  Maj-Lis VIP
Svårt
2011-11-13

  Quasimodo
Stark och smärtsam för det av frånvaron av en fader där jag kan känna igen mig, att jag själv aldrig haft någon, men har hittat trygghet i och till annat, sedan i att själv bli far och farfar, vi får skapa nytt och återta!! Tack för dina öppna rader här!!
2011-11-13

    ej medlem längre
Smärtsamt...
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2