Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Självklart blir jag stundom, någon gång förälskad i någon eller något. Men hur är utsikterna för att bli som beundrad själv? Av en utsikt, ett träd, en person eller annan, en bil, båt, flygplan, land eller exempelvis ett omtalat berg?


Detta här med förälskelse





Knepet är förstås
att inte som alldeles
förlora huvudet.

Emedan det kan uppfattas
som om föremålet för ens uppmärksamhet
är mera av en dåre

än en underbar möjlighet
samt även kandidat till
att få erhålla ens eget som hjärta.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP