Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=617ANIA5Rqs




Maybe maybe not som en knytnäve


"Jag vill inte leva i ditt kanske kanske inte helvete."

Beatrice, jag läste om en stad 
där medborgarna fick var önskning uppfylld;
Direkt. Behövs bara en tanke.
Men borgmästaren gav så många möjligheter
att ingen kunde välja.
Och så fortsatte det i evigheter. Bor du där?

Jag vet att jag är en djävul; jag vet
att jag härskar i en kanske kanske
inte värld; men du står över mig
och ser ner tills jag tittar upp.

Du vet att mina ögon lever i två världar.
Skiner i ena, sover i andra.




Fri vers (Fri form) av John Shade
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 20:20



Bookmark and Share


  revolver
Vems helvete är det egentligen?
2012-03-08

  Tomas Söderlund
Fröken Portinari?
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

John Shade
John Shade