Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbedjans smältpunkt

 

 

Om det inte var

för dimmans skull 

som skymde

 

Om det inte var

för gryningens dagg 

som sköljde

 

eller kanske

var det så bara

att dina ögon stod öppna länge 

utan att blinka 

 

så slocknade ljuset 

bakom pupiller

och gled ner 

i minnenas tunnlar

 

med sig tog de ett liv

 

 

Kvar var det

bara fantasi

 

Kvar var det

en handfull

med aska

och jord

 

Kvar var det bara

en övertygelse av jaget

 

Inser du inte att

 

Början

är

.....i själva verket

........................en nedräkning

..............................................för ett slut

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-21 00:04



Bookmark and Share


    jamming223
Djup! Så stark! :)
2012-09-25

  Casbah* VIP
stark text
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP