Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag frågade:

vill du ha?
- nej tack, du svarade vänligt men bestämt.
du vill inte ha mig mer. du vill inte ha mig mer än du vill ha någon annan.

"jag är inte det bästa du kan få" säger du.
det kanske är sant.
men jag är det bästa du kan få.
och jag kommer att göra allt för att var det.
jag kommer göra allt så att du kanske en dag förstår.
så att du kanske en dag ändrar dig.
ångrar dig.
inser att du ska vara med mig.
jag ska vara med dig.
VI SKA VARA MED VARANDRA!!!
förlåt, men det är inte meningen att vi ska vara med andra.
inte egentligen.
(snälla, säg att det inte är meningen att vi ska vara med andra.)
för jag är det bästa du kan få.
jag vill göra dig lycklig.
jag kan det.
låt inte någon annan ta min uppgift.
om jag så ska bevisa för dig för resten av mitt liv så ska jag varje dag, för all framtid, älska dig mer än någon annan kommer kunna göra, och jag ska vara den bästa du kan få.
ge mig chansen.




Fri vers av ellenheiman
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-14 14:58



Bookmark and Share


  John Shade
Tänkte på denna: http://www.youtube.com/watch?v=-Dt1zWdmB4c

2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman