Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och vinden fäller tårar




Vinden fäller tårar
när natten
slår upp sina portar
klagorop som skallar
genom nejderna
skapar kvidande ångest,
får ärr att rivas upp
och blöda

någonstans i mörkret
sitter det lilla barnet -
ingen ser
och ingen hör
men när gryningen nalkas
hörs den mest
hjärtskärande gråt
som någonsin funnits -

över barnet

som inte längre


är











Fri vers av Junitvillingen
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-14 17:00



Bookmark and Share


  reza.hb
en helhetsbild av en sydrom
som dem flesta kan dela med sig..
bra och fin skriven.
2011-11-18

  Nina Nightwish
Ryser..Lite kusligt men vackert
2011-11-15

  Delilah Juno VIP
Sorgligt och lite sött som ett skillingtryck på prosa ...
2011-11-14

    Shush
Sprött, just som ett barn. Fint.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen