Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis

Ha den äran idag
ha den äran i morgon
ha den äran varje dag.


Varför fira en dag om året?
Varje dag är en seger.

Den 30 november fyller jag 38 år, har tänkt fira den dagen och visa att jag trotsat
många hinder på vägen.






Har snart upplevt alla saker jag velat, ja som jag satt som viktiga



Har lyckats vinna tillbaka livet!

Har tre underbara ungar

Går skolan och läser

Bor i en underbar lägenhet

Vågar se vad jag vill vågar skratta idag

Har en katt som älskar mig och som jag älskar

Kärleken till livet spirar i mina sinnen

Varje dag uppskattar jag mina vänner



Vad jag önskar



Bli stark då jag har ont

våga börja träna

våga se att jag kan

släppa rädslan

viska sommar då det är mörkt

fortsätta skapa hemmet, så livet får plats

Hedra styrkan

hedra modet

se hur långt jag kommit

våga vara liten

våga vara stor

våga be om hjälp

våga lyssna utåt

våga lyssna inåt

våga inse fakta



Många saker jag drömmer om

Resa

öppna en restaurang

föreläsa

öppna klädesaffär

fixa hem

skapa nya produkter

skriva en bok

ha en talkshow


Sista ordet alltid jag skulle säga var:


"Se till att vara rädd om varann."




Fri vers av Filosofen2
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 18:31



Bookmark and Share


    AA VIP
GRATTIS till en underbart fin text. Det är viktigt att värna om varann. Likaså att uppskatta det enkla som tas så för givet som att ha någon-stans att bo, göra det man tycker om, ha vänner och betyda något för människor. Och att ha drömmar...
2011-11-14

    Ken Cassel
Kanon drömmaren!
:)
Och Grattis i förskott om jag nu råkar att missa din födelsedag den 30 november
Men visste du om att i Italien så firar de inga födelsedagar
De firar namnsdagar
Och kan du då tänka dig om man till exempel heter
Antonio Ferrara Michaelangelo Babarista
Då blir det åtminstone tre födelsedagar att fira på ett år
:)

Kram på dig!

Ken
2011-11-14

    ej medlem längre
GRATTIS till en underbar och upplysande text
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2