Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderklöst


nej
för att jag ska leva
återigen

bit mig då
slit ut det lilla jag kallar mitt hjärta

mitt ansikte ska förbli sönderklöst

och mina klor förblir hela

men jag kommer komma tillbaka

om jag nu så ska krypa
med sliten päls och blodiga tassar




Fri vers av AliciaK
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 23:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You rule, Kitty!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK