Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon just i morgon

Viskar så tyst så ingen kan höra,
inte ens munnen rör sig, då själens ord
sprids via vinden.

Livscirkeln fångar små under, lockar
ut svåra minnen, begraver och klistrar
nya, då styrka söker sina vägar, genom
de hål smärtan ger.

Stannar upp, drar djupa andetag,
rätar ut kroppen, låter lungorna andas.
Då hela jag intar min kropp, vigs mina
sinnen in utan tvivel...



.................................................................................................................................



Vinner






livets under


ler mot smärtan


vet du åter besöker mig


nu lever mitt inre


låt mig leva uppleva


snälla låt inte döden komma för tidigt


vet att kroppen är svagare nu

varför?

Immunförsvaret varför måste det ätas upp?


Inget bot

bara lindring



Snälla ta inte livet om tio år


Älskar dig mitt lilla barn

Vet du gråter allt för ofta och ber


Mamma kämpar och vill leva

Vet du är för liten att förstå

varför måste min dotter på åtta
veta att hennes mamma är sjuk?


Tillsammans vi starkare än döden!




Fri vers av Filosofen2
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-15 10:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och berörande
2011-11-15

  Kalle.O
Underbar!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2