Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens tassar



Jag känner nattens tassar

utanför mitt fönster

nattens tassar

med långsam puls

röra sig för vinden

mjuka som mossan

där ute

där allt är rent

aldrig något osant

i ostraffad skog



_______






Fri vers av Rolf Zandén
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-15 14:16



Bookmark and Share


  Nathalia
Vacker dikt med underbar rytm.
Tack
2011-11-25

  Börje Larsson
aldrig något osant i ostraffad skog....en mycket bra bild!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén