Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fiskarpoeten

Fylld av stämmning

tanken växer...

han fångar.....

solens nedgång

vindens smek

vattnets krusning

fågelns flykt

horisontens hemlighet

himlens färg

livets mening

inte fisken

men sig själv

i skapar hand




Fri vers av Kerstin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-15 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har umgåtts med Herren, jag provar jag också!
2011-11-15

  Bibbi VIP
Å, vad jag gillar det här.

En extra applåd till bilden.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP