Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett hemsökt hus





Något är hemsökt

ett hus

en byggnad

det spökar



Något finns kvar

något dör

vägrar lämna

vägrar gå



Hemsökta platser

byggnader

hus

vi ler



En hemsökt människa

med trasiga minnen

något har dött

något gör ont



Där det förflutna

hemsöker nutiden

Där det förflutna

stjäl framtiden



Jag är

ett hemsökt hus

saker inom mig har dött

men stannat kvar



Vid tillfällen

vill jag inte att de ska försvinna

för de är vackra

de är vackra



De är vackra

broar till ljusare dagar

Jag tror

de är mina drömmar



Vi har alla vårt förflutna

vår smärta

Vi kommer alla ha spöken

från tid till annan



Om vårat liv

är en hemsökt byggnad

Kan man då öppna dörrar

låta vissa se in



In i våra mörkaste platser

in i de rum

som håller våra rädslor

och drömmar



Kommer vi kunna

be spöken gå

lämna oss


-Jag är ett hemsökt hus














Fri vers av Ylvavirvla
Läst 582 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-15 19:29



Bookmark and Share


    Frida s and
Mycket bra tycker jag!
2011-11-16

  Night Soul Woman
Utan tvekan ett mästerverk, ypperligt bra skrivet! *applåd*och *bokmärkes* :)!
2011-11-16

  Robin V
Starkt!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla