Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Barn

Som solens strålar smeker
gryningsrodnaden till dag.
Som månen vaggar natten
med lugna andetag.

Så möter nu dig världen
med allt som den dig ger.
Och en gränslös, evig kärlek
i dina ögon ler.

För i din röst leker ljuset
med lustfylld ivrighet.
Din blick är klar av tillit
där syns ingen tveksamhet.

Att älska är att leva
med himlen i sin famn.
Mitt hjärta vilar lyckligt
och stilla i din hand.




Fri vers av Jorska
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-16 13:56



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Snyggt format, bra skrivet!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska