Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är vad livet går ut på....


Jag vet att jag snart är i din famn...

Vänner kommer och går men du är en vän,
som består.
Aldrig har jag kunnat ana och förstå din kärlek,
som för mig är så underbar.

Du har gett mig glädjen och kärleken.

Du har visat mig ditt hem och en dag,
så kommer jag till dig.
Vill inte att det ska dröja men ändå,
väntan har jag upptäckt är ljuv och vacker.

Kom ge mig din kärlek jag blöder av längtan,
du är för mig den vackraste....




Fri vers av marie-helene
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-17 09:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker... djupt vacker...
2011-11-28

  Bibbi VIP
Amen!
2011-11-17

  TT
...mycket vackert skrivet från hjärtat...
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene