Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Den minstes bön

Moder du som är runt mig
Se till mig som liten är
I ditt liv jag finns i dig
Ja jag lever just nu här

Jag har fingrar jag har tår
Växer för var dag som går
För min ålder helt komplett
Till min kropp jag vill ha rätt

Jag vill fortsätta att växa
Jag vill bli så stor som bror
Jag ska gärna göra läxa
Snälla låt mig se dig mor

Jag vill krypa på ditt golv
Jag vill lära mig att gå
Pubertet när jag är tolv
Barnbarn kan du få

Hör på mig mitt hjärta slår
Jag vill leva många år
Jag är duglig som jag är
Snälla låt mig stanna här




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-17 09:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
bra skriftat och satt på pränt här!!
2011-11-17

    ej medlem längre
Å va fint/Lycka till!
2011-11-17

  Bibbi VIP
Ljuvlig och underbar.
2011-11-17

  marie-helene
Åh vilken fin dikt,man känner kärleken i den.
Vackert...
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP