Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet djur.

Som ett litet djur.
Bräcklig, skör och storögd.
Nyhetens behag,
en skräck,
en glättig prövning.

Rullar ihop mig.
Skyddar mig från världen
Med min egen kropp.

Jag vågar våga,
men jag är inte trygg.

Jag är här,
men jag är inte övertygad.

Behöver tid att sträcka ut,
slappna av
och gro stark igen.

Som ett litet djur som strävar,
i en mäktig, okänd värld,
som söker nya stigar och
ängsligt finner sin väg.
Tar ett litet steg i taget.
Alltid värderar,
väger,
lär.




Fri vers av littlemiss
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 10:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra och skört med känsligheten som vapen
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss