Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stilla

 

Jag är

stilla

inför det

stora

Det som sker fördolt

som vi inte har någon

aning om

som Gud

eller

något odefinierat öde eller slump

anser oss lämpligt

att lista ut

Men det finns gåtor

som vi inte kan

lösa

och störst av dem

är Kärleken




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 11:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kärleken - en ofattbar gåta, en lika ofattbar gåva. Ibland behöver man inte förstå, bara ta emot. Du skriver vackert och rofyllt, skön läsning i höstmörkret. Tack, Gunnar!
2011-11-17

    maija tuori
Precis så är det ! fin dikt . Applåder <3
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström