Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var den

ibland möts våra läppar
och jag vägrar falla hopplöst igen

men än så darrar benen

du väckte ändå det som varit dött hos mig så länge
du värmde mitt hjärta
du var den som struntade i vad jag sa
och lyssnade på det jag visade istället

du var den




Fri vers av AliciaK
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-17 13:17



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK