Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMHI

Ljudet av människor som fikar och pratar
Ord om ord
Inget värt att nedteckna
Min själ var finns du?
Senare hemma hos mig
Hon ska ringa idag eller imorgon
Vi hörs, sa hon
Ja vi hörs, sa jag
Det bli nog ingenting
Min själ var finns du?
Kvällen har kommit
Det svarta täcket gömmer den dåliga luften
Allmänheten lagar middag
Jag tuggar och spottar ut dig också
Låtsas en stund
Låtsaskärlek
Hjärtat i sin bur
Dunsar runt
Min själ varför dröjer du?




Fri vers av Joel Munther
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 13:50



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Vilken fin dikt. Jag gillar hela dikten med sina upprepningar " Min själ var finns du?" och dess mindre ordändringarsom gör sig så jävla fint i dikten. Både känsla och språk är toppen tycker jag! En vardagsnära och relationsbejakande dikt både till innehåll, språk och utförande. Inget att anmärka på i negativa ordalag. Jag gillar formen med här. Säger mycket! Bravo!
2011-11-17

    MOLKOIII
Men vad snackar du om? Vilken själ?
2011-11-17

    ej medlem längre
Nä, är du seriös eller? Börja samla frimärken eller något. Men håll dig för Guds skull ifrån skrivandet.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther