Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att vara två


det är svårt att berätta hur man mår
när ingen egentligen frågar

vill du inget se blir du blind

är det verkligen ett samtal
när bara en egentligen lyssnar
fastän man är två

vill du inget höra blir du döv

jag hör vad du säger men lyssnar mest bakom orden
jag ser vad du gör men letar efter det osynliga
jag känner din hud men undrar om doften är din

vill du inte ha mig finns inte jag




Fri vers av frostnypon
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon