Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska vara försiktig med att hylla människor, men vissa kan man inte bara annat än bekänna att dom ligger dom nära hjärtat. Denna låt är till dig TinA, en av dom närmaste vänner jag har.Love you my friend <3 Wretling 15 Januari 2005


Soul TinA


Du kom närmast/dom placera vid min själ
Skuggornas ögon du bar mötte mina i kön
En värld/Du är som hemligheten i mitt liv
Dina blåa ögon kom aldrig i ljuset
En hemlighet/Du är min livlina
Två själar i en ensam värld
Soul TinA

En värld av surrealism/komplicationer
Följer dig till ljuset
Ett hemligt vapen/Får jag gråta i ditt knä
När världen vill begå självmord
Jag orkar inte längre bara le
Tiderna frändrades/du slutade be
Om bättre tider/Vi har bara varann
Du är min livlina/Min hemlighet
Två själar i en ensam värld
Soul TinA

En hemlighet/Ett vapen
Dom förstod aldrig hur mycket jag behöver dig
Hur dina ord/andetag rör vid mitt hjärta
Jag viskar ditt namn
En önskan om att du var här/
behöver din själ
I skuggorna av mitt liv
Som balansen av en liten kniv
Du är min livlina/Min hemlighet
Två själar i en ensam värld
Soul TinA




Fri vers av Wretling
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-01-15 19:03



Bookmark and Share


  Propella
Mmmm, återigen en mumsbit att suga åt sig. Dina smeknamn är godis. Och dina texter är.. är... fenomenala.
2006-01-16

  Karin I
oh yes.
erik, du kan skriva.
inget tvivel där inte.

det finns fraser som jag blir kär i.
som jag önskar jag fick uppleva.
själsfränder är goa grejer....
mer sånt här!!!
2006-01-15

  Last Word Spoken
Soul TinA

Cuori på Italienska två hjärtan ihop,
en själslig sammansvetsning,
tvilligns själar...:))

Gillar denna skarpt!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling