Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värsta

vet ni vad det värsta är?

det värsta är inte när killar bara vill ha sex

det värsta är när killar bara vill ha sex,

fast med andra




Fri vers av ellenheiman
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 22:10



Bookmark and Share


  H.C.B
det värsta är när man blir utsläppt från fyllecellen i körtbrallor en vinter-höst och springer in på fonus och frågar efter lur så att brorsan kan hämta en på allegatan.
2013-10-19

    Ninni
true story, bro...
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman