Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag kan inte leva utan din närhet jag kan inte leva utan dig du är mitt allt, jag älskar dig, alltid alltid


jag bara önskar att jag var bra nog för dig

det finns någon som pillar dig i håret när ni ser på film

det finns någon som håller om dig när du sover

det finns någon som du vill ringa när allt känns tungt

det finns någon som får dina ögon att glittra

som ger dig fjärilar i magen

får dig att skratta

det finns någon som upptar dina tankar

det finns någon som du vill ha nära

det finns någon som gör dig lycklig



någon som inte är jag




Fri vers av ellenheiman
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-18 22:52



Bookmark and Share


  Undine
Känner igen mig. Verkar alltid finnas någon annan som är mer intressant. Men då får jag påminna mig om att om han inte vill ha mig, vad skall jag då med honom till?
2011-11-21

    Phantasos
Bli den personen.
Utveckla dig själv.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman