Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom Bergen

Trött på att leka med ord
Jag (som verkar vara äkta, men bara är ett ord)
kommer att tala till andarna bortom bergen
och älska med dem
istället för dumma bokstäver.




Fri vers av Akke
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke