Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsnitt III




dr philling diskuterar sex


de hade pratat i flera veckor om att pigga upp sitt sexliv. lite tröttsamt i längden med det där att bli tagen bakifrån jämt. samma visa dag ut och dag in, ut och in och sedan vice versa. alf-inge log lite skevt och kände sig obekväm i diskussionen. han var en praktisk bonde som levt sitt liv på landet, det där med hollywoodsex visste han ingenting om. i alla fall trodde han att det handlade om hollywood efter som philling kom från usa och var känd från tv.

dr philling hade den senaste tiden börjat irritera sig på alf- inges snusning. han fyllde munnen med den största snusbobba öster om värnamo. philling hade ju aldrig sett snus förut och tyckte det var äckligt att kyssa alf-inge och dessutom var hans tänder brunfärgade. kanske var det så att han måste börja med beteendeterapi på sin nyvunna partner. philling kände en svag längtan efter sitt forna liv, att gå sysslolös på en bondgård i kalla sverige hade sina avigsidor, men med lite förnyat sex så skulle han nog överleva den gråkalla vintern, som var i antågande.

- kanske att jag kan slå dig med en högaffel förslog philling. så kan du få fina avtryck, som bomärken på dina skinkor.

alf-inge var skeptisk till detta, men kände att han nog måste gå med på lite mer avancerat sex så att philling inte flyttade tillbaka till usa och sin fru rubin

- vet du vad, du kan få använda diskborsten jag diskar mjölkkannorna med, sa alf-inge glatt. så kan du rispa mina skinkor så där svagt att det inte syns på centerns årsstämma. han ville inte för sitt liv skämmas i partiet.

så kom det sig att philling diskade alf-inges stjärt innan han trängde in och glömde att vintern var hård så in i norden och att kalifonien var varmt.

 

 




Prosa av Lili Samuelsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-19 18:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja vad ska man säga;=)
Underbart!
2011-11-24

  Cahaya
Har läst igenom de övriga två innan (o annat med) och kan bara sälla mig till din beundrande skara. Fasiken vad livfullt, tokigt, satiriskt och så in i h-e bra du skriver kvinna. Så olikt allt annat jag läst. Du applåderas, bokmärks och så dansar jag lite klumpiga steppsteg i ren glädje här i köket, som ren bonus :) Tack för underbar läsning...
2011-11-21

  Ingela Svenson VIP
ja' dööööör, alf-inge, jo jag tackar, dr philling, där satt den ja!
2011-11-19

  Gunnar Hilén VIP
Han är för go den mannen...och du AVSLÖJAR honom...det var inte snällt ! Här får man skratta.
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP