Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild copyright DanSan and WE2 media production




Jag samlar livet

Jag bär med mig intrycken av allt jag ser
för det mesta är det ganska kärleksfullt
men krig har satt djupa spår i mig

Jag samlar avtrycken av världen i min famn
bär dem där tryggt mot hjärtat
framåt på livets stig

Jag samlar in vindarna varje kväll . . .
nordan-, västan- östan- och sydvinden
ty de smeker mig så skönt till sömns

och

Jag öppnar dörren varje morgon och
släpper ut vindarna

Avtrycken hänger jag på min vägg
djupt inom mig

och

Intrycken försöker jag dels gömma
en del vill jag helst glömma

och

Ber där djupt inom mig att få vandra
ännu en dag uppfylld av frid




Fri vers av DanSan
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 23:50



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Bra skrivet om en tänkvärd sak.
2011-11-20

  Mr Lindemann VIP
Välommen tillbaka!
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan