Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindtagen

Gunhild skallrar som en bjällra hela natten
och skulle du inte vilja älska henne?
lyfter mot skyn som en fågel på flykt
och vem tar hon till sin älskare?

i hela ditt liv har du aldrig sett en kvinna
vindtagen
skulle du stanna om hon lovde dig paradiset?
kommer du att vinna?

hon är en katt i mörker
och sen är hon mörkret
hon styr sitt liv som en skön lärka
och när himlen är stjärnfri

du har aldrig sett en sådan kvinna
vindtagen
skulle du stanna om hon lovade dig himlen?
vinner du
kommer du någonsin det?

Gunhild Gunhild

drömmar nystas upp
att älska är ett val




Fri vers av friktion
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-11-20 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

friktion
friktion