Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emellan högt och lågt.


Limbo





Jag är sanningen,

sa drömmaren

och vände sig sömnigt om.

Jag är sökaren,

sa tvivlaren

och tog sig en runda till.

Jag är hoppet,

sa ljuset till mörkret

och tände en stjärna på himlen.

Jag är livet,

mitt emellan paradis

och helvete,

i sömn och i vaka

runt min ankdamm

på jorden,

sa människan.









Fri vers av Göran Hansson
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Hansson