Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kropp som hungrar efter kropp

min kropp svälter
värker, trånar
vill ha värme, trygghet


ömhet


ömhet
starka händer
smek min hud, ta, omfamna
berör mig

en kropp
kokande av liv
bredvid min
naken och sårbar

stark
ovanpå mig
inuti

berör mig!
min kropp svälter

utsvulten




Fri vers av Äppelina
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-20 18:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det den behöver, bör den ju få

härligt bra skrivet
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Äppelina
Äppelina