Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Perfektionisten

pedant ser småfel
höga krav osynliggör
ett inre av kaos




Bunden vers (Haiku) av Kerstin VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-21 07:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
Tack för text och bild!
2011-11-21

  Seglaren
Bra haiku, Kerstin
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP