Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Slocknad veke

lågan din är nu försvunnen
vackert lyste den en gång
i stormens öga är du bunden
slocknat har din glädjesång

mörkret ruvar bitterheten
som får näring i ditt jag
stänger ute saligheten
gör din själ så trött och svag

famlar vilse missar målet
snubblar faller på din färd
ner i djupet där i hålet
kan du inte se din värld

tänd ditt ljus och låt det brinna
låt den flamma ljus och klar
mörkrets makt ska då försvinna
vägen hem blir uppenbar.




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 08:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för denna så underbara vägledning!
2011-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
K anon
E nkel vacker ton
R ak prestation
S uverän aktion
T aktprecision
I Dig god poetperson
N jutbart Ditt skrivardon
Som om C. M. Bellman
Mon frère! Varit där!
*******************
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP