Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravid Kuk, Del 2

Päron till en biosalong till hjärta
ligger vi på väggar
Klistrar ihop spillda kroppsvätskor till
avgiftsbelagda blickar

Dina kulor slår ut sin utlösning till arméer av vingar
mellan trekanten av en vinklad pung
där vi klonar barn på nyhittade horisonter

Blottade testiklarna
klipper av frenulum till kedja
medan din kuk står i givakt
Tigger du om uppmärksamhet

Sängen har bytt könsorgan
under operationsbordet
där jag manipuleras till en bordell ovan din scen till kropp
Prostituerade fantasier förverkligas
i byggda horhus av sexuellt överskott

Täcker ytor mellan mina blygdläppar
Grenslar ditt ansiktslösa huvud
Annonserar ut din gravida kuk
kontraster mellan fingrar

Vi går sönder av kåthet
rör på varandra med hastighet över spillda barnbarn


Priset jag fick betala för din lust
var mitt liv

Under en natt lika öppen som min livmoder
skådade kungar vår inramade kärlek

Då ingen sparas,
Inget sparas

kommer ingen minnas våra namn
eller det mirakel vi skapat

Men nästa gång din gravida kuk
förlöser utan bevis

Ska jag minnas dig
som en manlig hora
och aldrig så som

en älskare




Fri vers av svarta ängeln
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-21 11:56



Bookmark and Share


  blaite
Kalasersball text. Fan va ja gillar
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln