Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lös livets mysterium

Saker vi gör, förs över till våra barn, utan att vi tänker på det. Vissa saker har vi fått av våra föräldrar etc.
För att bryta ett mönster, flera generationer burit kan vara svårt, men inte omöjligt.
Det som krävs är kartläggning innan vi startar.

Sök ställen
sök historien
läs papper om det finns
prata med andra i ungefär samma situation
prata med nära och kära

Hemligheter är farligare än vi kan tro
sorg vi inte bearbetar likaså
minnen från barndomen är bara ett tungt paket om det är jobbigt.

Just detta skapar dåliga vanor utan att vi kan erkänna det.



Då vi vågar prata om det som gör ont, löses många knutar upp, vidgar våra vyer,
får oss att leva.





Fri vers av Filosofen2
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-21 18:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har en bror och jag gjort i många år.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2