Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste jag sett

 

Det vackraste

jag någonsin sett

Det skönaste jag känt

Det mest gripande jag upplevt

Det mest osannolika sammanträffandet

 

går inte att

beskriva

med

ord




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-21 22:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer, just så!
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström