Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga mej


Fatta tag

Fatta att du ska

Förstå min rörelse

Föreställa dig fallet

innan

I slow motion

Bakåt

Så...

Fatta tag

Fatta att du ska

Förstå min rörelse

Innan

För jag vill falla

Mot

Och inte

Ifrån










-Du måste vara snabbare än så-





Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 369 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-22 00:50



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
härligt beskrivet....underbar kärleksförklaring...hoppas han förstår
2011-11-23

  Line W
Vackert!
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
Den här var bra...tycker om
2011-11-23

    ej medlem längre
En känslomässig knock out....
2011-11-22

  Ola Rydberg
Alla faller vi
allt för få
fångar
men dom som gör det
är värda att hålla fast vid
2011-11-22

    lory
UNDERBART!!!!


BRAVO!!!!
2011-11-22

  HelenaW
Denna gillar jag! Håller med Steve.. Och "-Du måste vara snabbare än så-" Den raden säger Allt! Du har verkligen Fångat känslan.. ;)
2011-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
välillusterat kring problematiken som så ofta föreligger i relationerna emellan människorna två
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya