Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Rökt kött

älskade hjälte
en grillad fylld med kärlek
du ville ge till mig

du grillar illa
en kärlekskryddad pizza
jag bakat åt dig




Bunden vers (Haiku) av Kerstin VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-05 06:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul text och bild.
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP