Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


teckning Stig Svanberg


Skräcknatt

i skogen jag söker bland buskar och lava

ropar ditt namn över buskar jag snava

springer i ris över stockar och sten

haltar på stigen med blodiga ben

rävskallet hörs genom nattens dimma

i nattugglans ögon syns elden brinna

någon mig jagar jag hör någonting

en röst i från fjärran: VAKNA älskling.




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 07:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP