Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Försvunnen tid

har någon sett åren som runnit iväg
den lämnade spåren vet du så säg
en stor Ardenner stark och så fin
han har nu ersatts av en maskin

Av kossan Sara vi mjölken fick
ögon så klara mjuk vänlig blick
nu handlar jag hem från en affär
och undrar vem den kossan är

En blomstertid vänder sig om
ur tiden försvinner kyrkan står tom
jag torkar bort tåren av nostalgi
vet ju att åren dragit förbi

men allt det goda som en gång var
bra för oss andra i äldre dar
jag undrar hur tiden då ska se ut
när ingenting längre finns kvar från förut ?




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-13 19:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP