Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Regression

min barndoms skog är mjuk och varm
den doftar tung av gran
flyr från tidernas alarm
åter till ett barn

jag sätter mig vid granens fot
här dukas till en fest
precis just där jag har min rot
nu är jag hedersgäst

lugnet sätter sig intill mig
friden likaså
här kan inget ont nu nå mig
jag börjar att förstå

jag vill stanna här och smaka
hela mina sår
jag skall sedan gå tillbaka
nya krafter en ny vår.




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-22 09:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan så väl.
2011-11-22

  Alva Johnsson VIP
Förr eller senare i livet
återvänder man till platsen:
"Där mina fötter lekte"
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP