Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Payback's a bitch

Skakandes av undertryckt energi,
vibrerande av impulser.
Tankar om att skada,
förstöra och lemlästa.

Riva kött från ben,
bita och klösa i hud.
Slita av hår från skalpar,
rycka av öron.

Vålta honom i analen
med en 35cm dildo.
Tvinga honom att svälja sin stolthet,
binda och förnedra honom.

Jag vill se honom ligga och gråta på golvet,
vill se hur han kvävs av sina skam känslor.
Vill se honom bli behandlad så som han behadlade mig.
Jag vill se rättvisa.




Fri vers av Arro
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro