Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeklump och bra

Människor som inte går sönder

När fördomar bevisar sig vara
helt jävla sneda

Brev
som någon tänkt på och brytt sig om
och anlända beställningar

Inspirationsexplosioner

Smicker innan
det får mig att må illa

Tillhörighet som inte känns
ful

Positivt burdus person, händelser, i ett tyst
metalliskt mörker
tystnad

Guldljus

Ljusmänniskor
och älskad kontakt

En färdig målning

Att känna sig behövd

Öppna ögonen i takt med att kråkorna hostar ut sina
morgonord

Upptäckten av att en favoritlåts ackord tycks vara anpassad till mina bräckliga färdigheter när det gäller gitarrspel

När lärdom fastnar i en då och då resistent tankeklump

När man lyckas lura sig själv

Att lyckas komma bort
till bättre tider som limmats fast i
mig

Vakna innan klockan tolv en ledig dag

Känna sig
rekorderlig

Att vara klar

Det obligatoriska ljudet då regnet träffar fönsterbläcket om
sommaren, hösten, våren

När regnet byts ut mot friska snöbitar

En ny människa
Sann utan trassel

Att lösa ut pengarna på en trisslott för att köpa en ny

Upptäckten av nya toner
ny musik som senare blir en uppskattad
favorit


När musiken sedan påminner om en oförglömlig, underbar händelse

Minnet av:
Ditt Kents mjuka toner från en
orättvist skramlig bilradio
"...känner samma sak"
En vy som från fönstret fylls med små
små
söta
vita virrtussar
På väg på den för långa, långa vägen till dig. Digdigdig, du sitter så djupt, Koppar.

Som Bäst mår jag nog när du är hel.




Fri vers av Vimmel
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-22 12:55



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Vad kul det är att läsa dina dikter igen, de som jag inte tittat på! :) Den här är så fin och på något sätt får ett helt liv plats i den, detaljer som skapar en oändligt betydelsefull helhet. Jag blir lite glad, lite fascinerad. ^^
2014-04-13

    Virvel
älskar detta. På riktigt.
2011-11-22

  papperstrana
makalöst bra, färg. makalöst.
2011-11-22

    ej medlem längre
fastnar totalt i berättelsen.
riktigt bra skrivet..!
du lämnar mycket åt läsaren också,
att tänka och förstå själv..
gillar mycket din ordkonst här!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel