Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

låter bara
de leda tankarna vara
lyssnar




Fri vers av Akke
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke