Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en del av oss kommer alltid att vara vi

jag vet att du är någon annan nu
jag vet att vi är något annat
än vi var förut

men dina händer är desamma
din röst är likadan
dina ögon lika vackra
som djupet i en ocean

jag förstår att kärleken försvinner
att känslor tynar bort
relationer ändrar riktning
jag är inte längre din sort

men dina händer är desamma
din röst är likadan
dina ögon lika vackra
som djupet i en ocean




Fri vers av ellenheiman
Läst 446 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-22 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vacker.
2011-11-30

  LassO
jag håller med dej till en del, men inte allt, och det beror på allt möjligt men kanske det viktigaste är, vad som den där "du" gjorde för att det skulle bli slut, ta slut, bli nåt annat....
2011-11-23

  viky
denna fick mig faktiskt att fälla en tår..jättefin text, verkligen!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman