Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar så




Saknar brevbäraren

Ängeln med bud från nära och fjärran länder

Den som en gång släckte längtans lågor

Var efterlängtade

Vaktande bakom fönster kant

Klockans tickande

De trötta ljuden av hans steg i entrè hallen

Oerhörda glädjen

Kuverten med sina färgglada frimärken

Doften och handstilen

De kärastes ord

Instängda luften i kuverten

Från fjärran länder

Det saknar jag starkt



Nu för tiden
Öppnar jag dörren
En bunt papper
Oönskade
In med skotäckta fötter
Vita kuvert
Redan mitt i månaden
Kontorets doft
Tiggerskor
Efter dina inte än tjänade pengar
Bortblåsta lön
Redan mitt i månaden




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-22 14:58



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt skrivet. =) Mycket bra. =)
2012-05-02

  aol
så berörande igenkännande fint skriftat vännen, applåder från mej
2011-12-02

  Ninananonia VIP
Berörande saknad...håller med dig..
2011-11-28

  Eva Langrath VIP
Hudnära ord om en bister verklighet.
2011-11-22

    ej medlem längre
Tänkvärda ord...
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi