Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå mig, igen


jäälp
jag exploderar
bubblar, kränger knoppas

vill ha vill ha
dig

trånar

åh din andedräkt i nackens böj
bestämda handflator på min hud
klämmer , utforskar
mina kurvor och veck


fast
du tar inte alls
på min åmande kurviga gestalt
för du är inte här

frånvarande

du tar på någon annan nu




Fri vers av Äppelina
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-22 15:07



Bookmark and Share


  Erik Thor
Vacker vändning!
2011-12-04

  Cornelia Dahlroth
wow
2011-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
usch då, härliga drömmar ack
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Äppelina
Äppelina